Twee jaar garantie op jonge occasions bij Autobedrijf Auto Nol

Twee jaar garantie op jonge occasions

Bij Autobedrijf Auto Nol bieden wij u nu de mogelijkheid om bij een jonge occasion een extra autoverzekering af te sluiten, zodat u van maar liefst twee jaar garantie geniet! Met deze allrisk verzekering gaat u onbezorgd de weg op en geniet u zorgeloos van uw nieuwe occasion. En, hoe lekker is het wel niet om zorgeloos de weg op te kunnen?!

 

Voordelen van de autoverzekering

De voordelen van de autoverzekering op een rijtje:

  • 2 jaar garantie, inclusief fabrieksgarantie
  • 3 jaar nieuwwaarde- / aanschafwaarderegeling
  • 100% vergoeding op arbeidsloon
  • 24/7 pechhulp in Nederland

Uitgebreide garantie bij Autobedrijf Auto Nol

Autobedrijf Auto Nol biedt u nu de mogelijkheid om tegen een zeer scherpe premie uw auto te verzekeren op de garantie van uw nieuwe auto. Met deze allriskverzekering heb je gedurende de looptijd van 2 jaar, verlengde garantie op jonge occasions met een leeftijd tot en met 8 jaar en maximaal 150.000 kilometer op de teller. Deze garantie dekt volledig de kosten als u onverhoopt stil komt te staan als gevolg van een defect onderdeel.

Daarbij heeft u vanaf het moment dat uw verzekering in gaat, 3 jaar lang recht op de aanschafwaarderegeling voor uw occasion. Aangezien u normaal alleen de dagwaarde vergoed zou krijgen, kan deze aanschafwaarderegeling u duizenden euro’s schelen.

Uitgebreide pechhulp in Europa

Met de allriskverzekering van Auto Nol profiteert u ook van de 24/7-pechhulpvervice in binnen- en buitenland. Of u nu pech heeft in uw eigen woonplaats of elders in Nederland, de alarmcentrale staat altijd tot uw beschikking. In de meeste gevallen wordt de auto direct ter plekke gerepareerd. Mocht dit niet lukken, zal de auto worden vervoerd naar de garage van Auto Nol en daar worden gerepareerd. Mocht u pech krijgen elders in Europa, dan worden de auto en de inzittenden naar Nederland vervoerd.

Aanschaf occasion bij Autobedrijf Auto Nol

Voor de aanschaf van een occasion, bent u bij Autobedrijf Auto Nol aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod met occasions van diverse merken en typen. Voor onze jonge occasions, met een leeftijd tot en met 8 jaar en maximaal 150.000 km op de teller, bieden wij de mogelijkheid om de in dit bericht benoemde allriskverzekering af te sluiten. Zodoende gaat u met nog meer zekerheid de weg op. Mocht de juiste auto er voor u niet tussen zitten in ons huidige aanbod, dan kunnen wij eveneens voor u op zoek gaan naar de juiste occasion die wel voldoet aan uw eisen en deze bijvoorbeeld voor u importeren. Bekijk ons aanbod met occasions online of gerust kom eens langs in onze showroom te Nijkerk.