Steeds meer elektrische auto’s beschikbaar | Autobedrijf Auto Nol

Steeds meer elektrische auto’s beschikbaar

Ieder jaar zien we het aanbod elektrische occasions groter worden. Dit komt omdat steeds meer automerken budget vrijmaken om hun assortiment uit te breiden. De een gebruikt het voor het ontwerpen van extra elektrische modellen, de ander zelfs om geheel over naar elektrische auto’s te gaan. Zo gaf onder andere Ford deze maand aan dat ze vanaf 2030 alleen nog maar elektrische auto’s zullen leveren. Kortom, de komende jaren zullen er steeds meer elektrische occasions beschikbaar komen.

Elektrische occasions steeds populairder

Uit de verkoopcijfers van het afgelopen jaar bleek al dat elektrische occasions steeds populairder worden. In 2020 zijn er namelijk twee keer zoveel elektrische occasions verkocht als het jaar daarvoor, ruim 14.000 stuks. De verwachting is dat het beschikbare aanbod de komende jaren steeds beter en steeds groter zal worden. Dit, omdat steeds meer automerken de beslissing nemen om in de toekomst alleen nog maar (of steeds meer) elektrische auto’s te willen produceren.

Automerken stappen over op elektrisch rijden

Ruim twee jaar geleden gaf Volkswagen aan marktleider te willen zijn op het gebied van elektrisch rijden. Vanaf 2030 willen ze dan ook al hun auto’s elektrisch hebben. Ook Ford gaf deze maand aan dat ze vanaf 2030 alleen nog maar elektrische modellen willen produceren. Jaguar wil zelfs al over 4 jaar alleen nog maar volledig elektrische modellen verkopen. Daarnaast geven ook Renault en Toyota aan steeds meer elektrische auto’s te willen produceren.

Elektrische auto occasions bij Auto Nol

Onze voorraad beschikt regelmatig over diverse elektrische occasions. Momenteel hebben we een BMW I3 en een Fiat 500 beschikbaar. Voor beide auto’s kunt u een proefrit aan huis aanvragen. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om een subsidie van € 2.000,- aan te vragen. Uiteraard kunnen we op basis van uw wensen ook actief op zoek gaan naar een passende elektrische occasion (wanneer we die onverhoopt niet in ons assortiment beschikbaar hebben). Voor vragen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 033-246 55 17 of vul ons online contactformulier in.