Private Lease & Own bij Auto Nol | Autobedrijf Auto Nol

Private Lease & Own bij Auto Nol

Naast onze financial lease oplossingen, is het sinds kort ook mogelijk om een occasion bij Auto Nol te private leasen. Met onze Private Lease & Own oplossing hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud, de verzekering en pechhulp. Deze kosten worden namelijk meegenomen in de vaste maandelijkse lasten. Daarnaast bent u, nadat de looptijd van het contract is verstreken, eigenaar van de auto!

Hoe werkt Private Lease & Own?

Net als met onze financial lease oplossing, bent u na het verstrijken van de looptijd van uw financiering, eigenaar van de auto. Het verschil tussen financial en private lease, zit in de opbouw van de kosten. Bij beide opties bestaan de kosten uit afbetaling en rente, maar bij deze private lease oplossing worden ook de verzekering, onderhoud en pechhulp meegenomen. Het enige wat u dan nog zelf hoeft te betalen, zijn de brandstof en de wegenbelasting.

Een occasion privé leasen bij Auto Nol

Om een occasion privé te leasen, kiest u eerst het gewenste model uit. Vervolgens kiest u de looptijd van uw financiering. Onze speciaal ontwikkelde Private Lease & Own Calculator berekent vervolgens aan de hand van deze gegevens de bijbehorende kosten per maand. Let op, er geldt een maximumaantal kilometers van 15.000 per jaar. Wanneer u meer kilometers maakt in een jaar, betaalt u hier € 0,19 per extra gereden kilometer voor. Dit wordt na afloop van het contract afgerekend. Nadat uw contract is afgelopen en alle kosten zijn voldaan, bent u officieel eigenaar van de auto!

Neem contact op met Auto Nol

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de occasion die u wilt leasen? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van Auto Nol. Wij staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via 033-246 55 17 of vul ons online contactformulier in.