Occasion met onderhoudshistorie meer waard | Auto Nol

Occasion met onderhoudshistorie meer waard

Uit een eigen onderzoek van Stichting 100 Procent Onderhouden, onder 340 mensen, blijkt dat een consument bereid is om meer te betalen voor een occasion met een volledige onderhoudshistorie. In het onderzoek zeggen sommige consumenten hier maar liefst 1.000 euro meer voor over te hebben. Bij Auto Nol vinden wij het logisch dat u op zoek bent naar een auto waar van op aan kunt! Daarom hebben wij een groot aanbod met 100% onderhouden auto’s. Maar ook alle andere auto’s zijn in perfecte conditie.

Volledige onderhoudshistorie

Een volledige onderhoudshistorie houdt in dat alle onderhoudsbeurten op tijd en aantoonbaar zijn uitgevoerd volgens fabrieksspecificaties. Dit wordt bijvoorbeeld bijgehouden in een onderhoudsboekje, die een consument meekrijgt bij de aanschaf van een occasion.

Voordelen onderhoudshistorie

Waarom is men bereid om meer te betalen voor een volledige onderhoudshistorie? Het grootste argument is dat de consument bang is om geconfronteerd wordt met onvoorziene reparatiekosten, terwijl ze net een flink bedrag hebben uitgegeven voor de aanschaf van de occasion. Een ander argument wat vaak gegeven wordt is dat men dan zeker weet of de kilometerstand kloppend is. Met het 100% onderhouden keurmerk kan men hier zeker van zijn.

Occasion met onderhoudshistorie bij Auto Nol

In ons aanbod vindt u een groot aantal occasions met een 100% onderhouden keurmerk. Zo kunt u er zeker van zijn dat de auto in perfecte conditie is en een correcte kilometerstand heeft. Bij Auto Nol worden alle auto’s altijd zeer goed en op tijd onderhouden. Dit wordt uiteraard ook allemaal keurig geregistreerd. Bij Auto Nol werken meerdere gekwalificeerde autotechnici die verstand hebben van alle merken en modellen en wij beschikken over een moderne autogarage. Wilt u uw auto ook een onderhoudsbeurt geven? Plan dan online een werkplaats afspraak in of neem even telefonisch contact met ons op!