Nog nooit eerder zoveel occasions verkocht | Auto Nol

Nog nooit eerder zoveel occasions verkocht

De occasionmarkt draait op volle toeren! Nooit eerder werden er zoveel occasions aan consumenten en bedrijven verkocht. Alleen als in juni 2018 werden er 117.043 occasions afgeleverd door autobedrijven, wat een plus van meer dan 14 procent betekent vergeleken met vorig jaar. De occasionverkopen van vorige maand zijn een verbetering van het oude record wat recentelijk, in maart 2018, werd neergezet. Toen werden er nog 111.765 occasions in één maand tijd verkocht.

Meer auto’s verkocht door groeiende economie

Nu de economie weer een tijd lang gegroeid is, is er bij steeds meer mensen ruimte voor de aanschaf van een nieuwe auto en dat is te merken. Ten opzichte van de verkoop van nieuwe auto’s, groeit de verkoop van occasions veel harder. Iets wat best opvallend is, aangezien er ook steeds meer nieuwe auto’s worden afgeleverd doordat private lease op dit moment een flinke groei doormaakt. Lange tijd hadden autobedrijven moeite om hun occasionaanbod op peil te houden, maar dankzij import uit het buitenland lukt dit steeds beter.

Een passend occasionaanbod

Door de grote vraag naar occasions en door de geringe verkoop van nieuwe auto’s, hadden autobedrijf het lange tijd moeilijk om de Nederlandse occasionmarkt te bedienen met auto’s die enkele jaren eerder nieuw in Nederland waren verkocht. Als oplossing worden er tegenwoordig veel occasions geïmporteerd uit bijvoorbeeld Duitsland, waar de markt veel groter is. Dit zorgt nu ook in Nederland voor een gevarieerd aanbod occasions.

De occasions van Auto Nol

Bij Auto Nol zijn we constant bezig met het inkopen van occasions met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Dit doen we zowel in binnen- als buitenland. In onze showroom vindt u een gevarieerd aanbod auto’s voor ieder budget terug. Heeft u vragen over een auto of over onze dienstverlening in het algemeen, neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op voor een nadere kennismaking. Ook bent u van harte welkom in onze ruime showroom in Nijkerk.

Occasions bekijken