Maak afspraak voor een proefrit aan huis | Autobedrijf Auto Nol

Maak een afspraak voor een proefrit aan huis

De zoektocht naar uw nieuwe droomoccasion kan soms een behoorlijke onderneming zijn. Daarbij maken de huidige maatregelen het er zeker niet makkelijker op. Bij Autobedrijf Auto Nol hebben we hier daarom iets op bedacht: Een proefrit aan huis! Op deze manier kunt u alsnog ervaren hoe de occasion rijdt, voordat u overgaat tot de aanschaf van uw nieuwe auto.

Wij brengen de showroom naar u toe!

Het is momenteel helaas niet mogelijk om onze showroom te bezoeken. Bij Autobedrijf Auto Nol begrijpen we dat dit een hele vervelende situatie is. Wanneer u een occasion gaat aanschaffen, wilt u immers wel van tevoren weten hoe de auto rijdt. Gelukkig zijn we hierop voorbereid en is het mogelijk om een proefrit aan huis in te plannen. In dit geval brengen wij de auto naar een door u gekozen locatie toe.

Hoe werkt een proefrit aan huis?

Wanneer u graag een proefrit aan huis wilt maken, bepaalt u eerst welke auto u wilt uitproberen. In ons assortiment kunt u uit ruim 100 nette occasions kiezen. Ziet u een occasion die u wilt uitproberen? Klik dan op deze auto en bekijk de eigenschappen en specificaties. Als alles aansluit op uw wensen, kiest u voor de optie ‘Proefrit Thuis’. De auto wordt dan kosteloos naar de door u aangevraagde locatie gebracht. Eenmaal aangekomen heeft u de mogelijkheid om de auto te inspecteren en om een proefrit te maken in uw eigen vertrouwde omgeving.

De occasions van Autobedrijf Auto Nol

Heeft u advies nodig bij het kiezen van de occasion waar u een proefrit in wilt maken? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 033-246 55 17 of vul ons online contactformulier in. Een van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om al uw vragen te beantwoorden en om zo uw proefrit aan huis mogelijk te maken.