Levensduur auto’s blijft toenemen

In 2019 is de gemiddelde levensduur van een auto weer gestegen en nam tevens het aantal auto’s dat naar de sloop moest worden gebracht, ook af. Doordat auto’s tegenwoordig steeds langer meegaan, wordt het dus steeds interessanter om een occasion aan te schaffen.

Auto’s gaan steeds langer mee

Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk aspect, ook in de Nederlandse auto-industrie is dat zo. Door nieuwe innovaties gaan auto’s gemiddeld genomen langer mee dan voorheen. Een auto ging in 2019 gemiddeld zo’n 19,2 jaar mee, dit is 2,4 maanden meer dan in 2018 en maar liefst één jaar langer dan in vergelijking met 2015. Dat auto’s tegenwoordig een stuk langer mee gaan, komt voornamelijk doordat auto’s van een betere kwaliteit en bovendien minder onderhoudsgevoelig zijn. Dit brengt veel interessante mogelijkheden met zich mee voor de aanschaf van occasions.

Voordelen tweedehands auto kopen

Er zijn ook nog veel andere voordelen bij het kopen van een tweedehands auto. Zo kunt u door de lagere aanschafprijs voor hetzelfde budget in een hogere prijsklasse rondkijken. Een occasion heeft ook een kortere levertijd dan wanneer u een nieuwe auto bestelt. Daarnaast is er op het internet en bij autobedrijven een groot aanbod occasions te vinden. Wanneer u een tweedehands auto bij een gerenommeerd autobedrijf aanschaft, die is aangesloten bij BOVAG, ontvangt u ook nog eens BOVAG-garantie. Al deze voordelen zorgen er dan ook voor dat het aantal verkochte occasions per jaar weer blijft stijgen.

Tweedehands auto aanschaffen bij Autobedrijf Auto Nol

Bent u op zoek naar een mooie tweedehands auto? Bij Autobedrijf Auto Nol hebben we een ruim aanbod aan betrouwbare en goed onderhouden occasions in onze showroom staan. Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij BOVAG. We hebben occasions van veel verschillende topmerken zoals Volkswagen, BMW, Renault en Toyota in ons assortiment. Kom gezellig langs bij ons in de showroom om onze occasions te bekijken of bekijk ons aanbod via de website en maak een afspraak voor een proefrit. U bent van harte welkom in onze showroom!