Kilometerstand occasion belangrijkst | Autobedrijf Auto Nol

Kilometerstand occasion belangrijkst

Wanneer een Nederlandse automobilist op zoek gaat naar een nieuwe occasion, oftewel een tweedehands auto, dan kijken zij voornamelijk naar het aantal gereden kilometers van de occasion. Dit blijkt uit onderzoek van de ANWB en Multiscope onder 1.015 respondenten. Naast het gereden aantal kilometers vindt de automobilist het bouwjaar en de rijcomfort van de occasion ook erg belangrijk. Bij Autobedrijf Auto Nol in Nijkerk hebben wij meer dan 100 betrouwbare en jonge occasions van alle verschillende prijsklassen. Wij nodigen u uit om een keer langs te komen in onze showroom te Nijkerk!

Belangrijke aspecten bij aankoop occasion

Wanneer men gaat kijken naar een occasion zijn kilometerstand, rijcomfort en bouwjaar het belangrijkst. Daarnaast twijfelen automobilisten echter vaak over een aantal zaken. Waar veel twijfel over bestaat is of de auto lang genoeg meegaat en of hij wel zuinig genoeg is, maar liefst 18% van de ondervraagden geeft dit aan. Verder geeft 14% van de ondervraagden aan dat zij twijfelen over het rijcomfort en over de prijsklasse van de auto. Voornamelijk omdat men wil weten of de auto wel binnen het budget past dat zij voor ogen hebben. Het overgrote deel van de ondervraagden geeft als hoofdreden de prijs van de occasion, men vraagt zich af of hij eerlijk geprijsd is.

occasion kopen bij Auto Nol

Bij autobedrijf Auto Nol in Nijkerk hebben wij altijd een grote collectie van betrouwbare en jonge occasions. Wij kunnen u voordelige occasions bieden omdat wij onze occasions altijd zo scherp mogelijk inkopen. Bij Auto Nol gaan wij samen met u op zoek naar een auto die past bij uw situatie. Bekijk onze occasions alvast online op ons occasion overzicht! Vraag gemakkelijk een proefrit of een offerte aan middels de bijgevoegde contactformulieren! Uiteraard kunt u ons ook altijd even bellen op het nummer 033 – 246 55 17. Wij ontvangen u graag als gast in onze showroom!