uw auto laten onderhouden voor uw vakantie

Het is juist nu van belang om uw auto te laten onderhouden voor de vakantie

De zomervakantie is begonnen en ondanks het coronavirus, gaat toch nog een groot deel van Nederland op vakantie naar binnen- en buitenland. Aangezien er nu vaker wordt gekozen voor een vakantie dichterbij Nederland of in Nederland zelf, zal u misschien niet gelijk denken aan het controleren van uw auto voor u op vakantie gaat. Toch is dit juist nu extra van belang.

Aankomende tijd veel vakantieverkeer verwacht

Aankomende zaterdag 7 augustus, is het een zwarte zaterdag. Ondanks dat de zwarte zaterdagen waarschijnlijk anders zullen verlopen dan normaal gesproken, wordt er toch nog veel verkeer op de wegen verwacht. Veel vakantiegangers zullen nu in verband met het coronavirus dichterbij huis blijven, maar gaan daarmee nog steeds wel de weg op. Bovendien wordt een vakantie met eigen auto nu verkozen boven een vliegvakantie. Daarnaast beginnen ook de vakantieperiode s voor de Fransen, Spanjaarden en Italianen. Zij zullen ook voornamelijk in hun eigen land blijven, maar zijn dus ook nog steeds te vinden op de weg. Kortom, dit alles zal resulteren in grote drukte op alle wegen.

Het belang van onderhoud aan uw auto voor vakantie

In deze tijden is juist belangrijk om uw auto na te laten kijken in een autogarage. Door de coronacrisis heeft uw auto waarschijnlijk voor een langere periode stilgestaan. Wanneer u nu op vakantie gaat en ineens een grote afstand gaat rijden, is het dus verstandig om vooraf uw auto te laten controleren. Daarnaast komen er ook nog eens extreem warme temperaturen aan, waardoor uw auto het zwaarder te voortduren heeft als normaal. Wij raden u dan ook juist nu aan om uw auto correct te laten onderhouden.

Auto laten onderhouden bij Autobedrijf Auto Nol

Gaat u binnenkort met uw auto op vakantie of heeft uw auto zijn periodieke onderhoud nodig? Zorg dat u veilig de weg op kan en maak nu eenvoudig een afspraak in onze werkplaats. Onze professionele en vakkundige autotechnici hebben kennis van alle gangbare automerken en kunnen u dan ook altijd helpen. Bij Autobedrijf Auto Nol beschikken wij over een moderne werkplaats, waar wij voordelig het benodigde onderhoud kunnen uitvoeren. Plan nu eenvoudig een afspraak in via onze website of neem contact met ons op via 033 – 246 55 17. Wij heten u van harte welkom in onze showroom!