Gratis vakantie bij aanschaf occasion! | Zomercheck | Auto Nol

Gratis vakantie bij aanschaf occasion!

De zomer heeft weer zijn intrede gedaan en heel Nederland staat te trappelen om op vakantie te gaan. Wellicht staat u voor een keuze, omdat u ook een nieuwe auto nodig heeft. Vakantie of auto, waarom niet beide? Autobedrijf Auto Nol komt deze zomer met een prachtige aanbieding! Bij aanschaf van één van onze occasions krijgt u gegarandeerd een vakantiecheque cadeau! Er zijn verschillende prijzen in de roulatie en de hoofdprijs is een vakantie naar keuze ter waarde van €1.000,-! Deze cheque kunt u gebruiken om zelf een vakantie uit te zoeken. Hierbij kunt u denken aan een all-inclusive vakantie naar Turkije! Een goede reden om nog deze vakantie een occasion aan te schaffen! We zien u graag in onze autoshowroom in Nijkerk!

Betrouwbare auto kopen voor vakantie

Deze actie is ideaal voor mensen die nog een betrouwbare auto willen aanschaffen voordat ze op vakantie gaan. Bekijkt u gerust eens onze jonge occasions op onze occasion pagina! U kunt de gehele zomer bij ons terecht! Bij Auto Nol vindt u occasions van een groot aantal automerken in alle prijsklassen. Welke occasion u ook koopt, u krijgt gegarandeerd een vakantiecheque cadeau!

Zomercheck

Gaat u deze zomer op vakantie met de auto? Dan is het verstandig om deze nog te onderwerpen aan een laatste check. Dit kan u een boel narigheid besparen op uw vakantie en het kost slechts een paar tientjes. Bij Auto Nol staan vakkundige autotechnici voor u klaar om uw auto en airco te controleren! Wanneer u een grote beurt laat doen krijgt u een gratis leenauto van ons mee.