BOVAG bouwt eigen occasionsite | Autobedrijf Auto Nol

BOVAG bouwt eigen occasionsite

Binnenkort lanceert brancheorganisatie BOVAG haar eigen occasionportaal, dat exclusief door BOVAG-autobedrijven gebruikt kan worden. BOVAG spreekt van het grootste project sinds haar oprichting in 1975. De website is het antwoord van de brancheorganisatie op onvrede onder haar leden. BOVAG autobedrijven hebben namelijk massaal aangegeven dat zij steeds vaker ontevreden zijn met de macht die bestaande portalen zoals Marktplaats.nl en AutoScout24 hebben. Daarom is er vraag naar een nieuw occasionportaal met concurrerende tarieven en veel vrijheid op het gebied van de presentatie van occasions.

Eerlijkheid en transparantie op ViaBOVAG.nl

De nieuwe occasionsite gaat ViaBOVAG heten en zal naar verwachting eind van deze maand gelanceerd worden. Kernwaarden van de website zullen eerlijkheid en transparantie zijn. Dit betekent dat de website draait om betrouwbare occasions die geadverteerd staan tegen all-in prijzen, waarop veertien dagen omruilgarantie van toepassing is en met de bekende BOVAG-garantie.

“Binnen drie jaar naar top-3 occasionportalen”

BOVAG heeft de ambitie om met ViaBOVAG.nl binnen 3 jaar uit te groeien naar een occasionportaal van formaat. Tegen die tijd hoopt de brancheorganisatie tot de top-3 van Nederlandse occasionportalen te behoren. Gedurende de genoemde tijdspanne zal de website continu doorontwikkeld worden en belooft BOVAG de nodige promotionele activiteiten voor het nieuwe portaal te ondernemen.

Auto Nol op ViaBOVAG.nl

Als BOVAG-autobedrijf zult u ons aanbod als vanzelfsprekend binnenkort ook op ViaBOVAG.nl aantreffen. Wij kijken met veel belangstelling uit naar dit nieuwe portaal en hopen dat BOVAG de beoogde win-win situatie voor autobedrijven en consumenten kan realiseren. Tot die tijd kunt u onze occasions ook gemakkelijk op onze eigen website bekijken of op een van de andere occasionportalen.