Beste leaseauto van het jaar 2016 bekendgemaakt Auto Nol

Beste leaseauto van het jaar 2016 bekendgemaakt

it jaar is de ‘Leaseauto van het jaar verkiezing ‘ voor de 21ste keer georganiseerd door leasemaatschappij Alphabet. Voor de verkiezing waren twaalf auto’s uit vier verschillende categorieën, die maximaal een jaar geleden op de markt gekomen zijn, genomineerd. Deze categorieën waren Economy, Business, Business Plus en Executive. Vervolgens zijn de auto’s beoordeeld op basis van hun design, kosten, rijeigenschappen en brandstofverbruik.

Skoda Superb winnaar zakelijke lease

Als overall winnaar voor de zakelijke markt koos de jury dit jaar de Skoda Superb. De jury roemt de betreffende auto om zijn uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en om zaken als ruimte, wegligging en comfort waarop de Skoda ook prima scoort. De winnaars in de overige categorieën waren als volgt:

Overall/Business Plus: Skoda Superb
Economy: Mazda CX-3
Business: Opel Astra
Executive: BMW 7-serie

Opel Astra winnaar private lease

Aangezien private lease in Nederland aan een opmars bezig is, werd er dit jaar voor het eerst een private leaseauto van het jaar gekozen. Voor deze verkiezing kwamen alleen de auto’s uit de categorieën Economy en Business in aanmerking en wogen de praktische bruikbaarheid en de prijs-/kwaliteitverhouding van de geteste auto’s extra zwaar. Hoewel de Mazda CX-3 de winnaar in het Economy segment was, ging de Opel Astra uit het Business segment er met de titel vandoor. Het lage leasetarief was hierbij doorslaggevend.

Leaseauto’s bij Auto Nol Nijkerk

Auto Nol is al jaren het adres voor een betrouwbare en betaalbare tweedehands auto in de omgeving van Nijkerk. Wij hebben op ieder moment meer dan 100 occasions voor u klaarstaan in onze showroom aan de Tabaksplanter. Ook voor het leasen van een occasion bent u van harte welkom, onze verkoopadviseurs kijken graag samen naar de leaseconstructie die het best bij uw wensen past. Via onze website kunt u bovendien alvast eenvoudig een indicatie van uw maandelijkse leasebedrag berekenen.