Auto Nol opent nieuwe showroom | Autobedrijf Auto Nol

Auto Nol opent nieuwe showroom

Op vrijdag 26 september aanstaande zal de grote opening plaatsvinden van de nieuwe showroom van Autobedrijf Auto Nol. Niet alleen de verhuizing is reden voor een feest, ook bestaat Autobedrijf Auto Nol dit jaar 15 jaar! Om 18.30 uur begint de opening op Tabaksplanter 4a in Nijkerk, vervolgens zal het feest hier ook plaatsvinden. Alle trouwe relaties van Autobedrijf Auto Nol zijn met eventuele partner en kinderen uitgenodigd om onder het genot van een drankje en vers gerookte paling of zalm de nieuwe showroom te komen bezichtigen.

Prijzen winnen

Tijdens de feestdag staan verscheidene activiteiten en prijsvragen op het programma. Zo kunnen de gasten onder andere kans maken op een coureurstraining op het circuit of op een gezellig etentje bij Kade 10. De kinderen kunnen zich deze dag vermaken op het grote springkussen. Ook op zaterdag 27 september staan er nog veel activiteiten gepland. De feestelijk bijeenkomst ter ere van de verhuizing en het 15-jarig bestaan zal er één zijn om nooit te vergeten.

Autobedrijf Auto Nol

Autobedrijf Auto Nol is in 15 jaar uitgegroeid van een klein autobedrijf bij een tankstation tot de meest prominente occasion dealer met een autoshowroom in Nijkerk. De nieuwe showroom aan de Tabaksplanter 4A is groter en moderner dan het vorige pand en biedt Autobedrijf Auto Nol ruimte om nog verder te groeien. Ook in tijden van crisis kan Autobedrijf Auto Nol goed anticiperen op de markt. In deze reportage (vanaf minuut 13.05) van EenVandaag vertelt directeur Arnold Koops over de transparantie en het grote consumentenvertrouwen bij Autobedrijf Auto Nol.

Stichting ALS

Tot en met december 2014 doneert Auto Nol €50,- aan de stichting ALS bij elke verkochte occasion. Deze stichting financiert onderzoek naar de ziekte ALS, een ziekte die langzaam tot verlamming leidt. Ook tijdens de opening en het feest wil Autobedrijf Auto Nol graag aandacht besteden aan deze ziekte. Daarom verzoeken wij u om tijdens de opening als cadeau aan Auto Nol een donatie mee te nemen voor stichting ALS.

Wij hopen u op vrijdag 26 september of zaterdag 27 september te kunnen begroeten in onze nieuwe showroom!