Auto Nol deelnemer 100% onderhouden | Autobedrijf Auto Nol

Auto Nol deelnemer 100% onderhouden

Sinds kort kunt u bij auto’s uit onze voorraad het label ‘100% onderhouden’ aantreffen. Dit komt omdat autobedrijf Auto Nol uit Nijkerk deelnemer is aan het initiatief van de gelijknamige stichting. Het label betekent dat de betreffende occasion een sluitende onderhoudshistorie heeft en garandeert u dat de auto tijdig al het onderhoud heeft gehad wat is voorgeschreven door de fabrikant. Dit voorkomt dat u een tweedehands auto met achterstallig onderhoud koopt en geeft u dus een hoop zekerheid.

Strenge controle 100% onderhouden

Bedrijven die deelnemen aan 100% onderhouden staan onder streng toezicht. Zo voert de stichting regelmatig bedrijfscontroles uit om te controleren of de deelnemende autobedrijven alle procedures, die gelden bij het toekennen van het label, netjes opvolgen. Op het moment dat dit niet gebeurt of wanneer de stichting signalen van consumenten krijgt dat er iets niet klopt, dan kunnen er sancties worden opgelegd. Deze sancties kunnen zowel aan het autobedrijf als aan de 100% onderhouden expert binnen het autobedrijf worden opgelegd.

100% onderhouden informatiefilm

In het onderstaande filmpje wordt nog eens duidelijk uitgelegd wat 100% onderhouden is en hoe het toekennen van het label in zijn werk gaat. Wanneer een van onze auto’s in aanmerking komt voor het label, dan ziet u dit op onze website in de rechterbovenhoek boven de foto’s van de betreffende occasion. Heeft u nog vragen over 100% onderhouden en onze werkwijze? Stel deze dan gemakkelijk via onze website of bel ons even op tijdens onze openingstijden.