Sponsor Sparta Nijkerk

Al sinds 1999 is autobedrijf Auto Nol een begrip in Nijkerk! Vele inwoners uit Nijkerk en de omliggende gemeenten weten inmiddels de showroom aan de Tabaksplanter te vinden. Zowel voor de aanschaf van een mooie jonge occasion, als voor onderhoud of schadeherstel bent u bij Auto Nol aan het juiste adres. Aangezien Auto Nol graag haar bijdrage levert aan de gemeenschap in Nijkerk en in het bijzonder aan haar trouwe klantenkring, heeft zij besloten om zich in 2016 als sponsor te verbinden aan vv Sparta Nijkerk. Zoals menig supporter weet, draagt de heer Arnold Koops, eigenaar van autobedrijf Auto Nol, de vereniging een zeer warm hart toe.

Stem op Auto Nol als ‘BOVAG Autobedrijf van het Jaar’

Autobedrijf Auto Nol heeft besloten om dit jaar mee te strijden om de prestigieuze titel ‘BOVAG Autobedrijf van het Jaar’. Om door te dringen tot de halve finale van deze verkiezing is het van belang om zoveel mogelijk online stemmen te verzamelen. Hierbij is uw hulp nodig! Als u klikt op de onderstaande link, dan kunt u vervolgens stemmen op autobedrijf Auto Nol en maakt u, als lid van vv Sparta Nijkerk, kans op het terugwinnen van uw jaarcontributie! Dit, bovenop de prijzen die beschikbaar worden gesteld door autobedrijf Auto Nol. Denk bijvoorbeeld aan een weekend cabrio rijden, een circuit experience, een grote beurt voor uw auto, een professionele poetsbeurt voor uw auto of een jaar lang gratis pechhulp.

Stap 1 – stemmen op Auto Nol

Klik op onderstaande link en stem op Auto Nol! Vervolgens opent er een pop-up venster. Na het stemmen kunt u dit venster weer sluiten.

>> STEM HIER OP AUTO NOL ALS AUTOBEDRIJF VAN HET JAAR! <<

Stap 2 – screenshot maken

Volg nu het onderstaande stappenplan.

  1. Per e-mail heeft u een stembevestiging van BOVAG ontvangen.
  2. Klik op ‘Uw verificatie link’. Nu krijgt u een verificatiepagina te zien.
  3. Maak een screenshot van de verificatiepagina (hier leest u hoe dat werkt).
  4. Verstuur in de volgende stap uw screenshot naar autobedrijf Auto Nol.

Voorbeeld screenshot

Bevestiging Auto Nol

Stap 3 – Breng Auto Nol op de hoogte van uw stem en win!