Private Lease & Own

Bij Autobedrijf Auto Nol heeft u de mogelijkheid om een auto te private leasen met als doel dat de auto van u zelf wordt. Aan het einde van het de looptijd van het contract is de auto helemaal van u. Binnen de afgesproken gewenste looptijd en middels maandelijks factureren zal de betaling worden voldaan. In het contract zijn zowel onderhoud, verzekering en pechhulp inbegrepen. Hierdoor heeft u zelf enkel nog omkijken naar de wegenbelasting en tankkosten.

Hoe werkt Private Lease & Own

In het formulier hiernaast kunt u de door u gewenste occasion en looptijd selecteren. Vervolgens berekent de tool automatisch de kosten per maand. In deze kosten zijn afbetaling, rente, verzekering, onderhoud en pechhulp meegenomen. Zo weet u dus exact waar u aan toe bent gedurende de looptijd van het contract. Wel geldt er een maximaal aantal kilometers van 15.000 per jaar. Wanneer u hier overheen gaat, betaalt u € 0,19 per extra gereden kilometer na afloop van het contract. Pas wanneer alle kosten zijn voldaan wordt u officieel eigenaar van de auto. Voor deze tijd krijgt u de auto meer onder verstrekkingsvoorbehoud.

Wel is het van belang om te weten dat u het contract niet tussentijds boetevrij kunt beëindigen. Dit, is overigens anders bij overlijden van u of uw partner en / of het verlies van uw hoofdinkomen. In dit geval kunt u wel direct het contract beëindigen. Er geldt tevens een eigen risico van € 500,- en de auto mag niet worden verhuurd.

Heeft u vragen over het bovenstaande of wenst u meer informatie te ontvangen? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen.