Laatste nieuws

Auto Nol deelnemer 100% onderhouden | Autobedrijf Auto Nol

Auto Nol deelnemer 100% onderhouden

Sinds kort kunt u bij auto’s uit onze voorraad het label ‘100% onderhouden’ aantreffen. Dit komt omdat autobedrijf Auto Nol uit Nijkerk deelnemer is aan het initiatief van de gelijknamige […] Lees meer »

Doe voor vertrek een vakantiecheck! Auto Nol

Doe voor vertrek een vakantiecheck!

Wellicht heeft u al een prachtige vakantiebestemming in bijvoorbeeld Frankrijk of Italië uitgezocht! Wanneer u van plan bent om per auto naar de vakantiebestemming te reizen, dan is het zeer […] Lees meer »

Auto onderhoud heeft weer prioriteit | Autobedrijf Auto Nol

Auto onderhoud heeft weer prioriteit

Uit de Aftersales Monitor, die jaarlijks door BOVAG en RAI Vereniging wordt uitgevoerd, blijkt dat er in 2016 ruim 11 procent meer auto onderhoudsmomenten hebben plaatsgevonden dan een jaar eerder. […] Lees meer »

Kies voor een occasion! | Autobedrijf Auto Nol

Kies voor een occasion!

Veel Nederlanders zijn inmiddels om, het rijden van een tweedehands auto is stukken voordeliger dan wanneer er een nieuwe auto wordt aangeschaft. Het is niet voor niets dat de Nederlandse […] Lees meer »

Luxere occasions in trek | Autobedrijf Auto Nol

Luxere occasions in trek

Uit onderzoek van autoportal AutoScout24 blijkt dat autokopers steeds vaker op zoek zijn naar tweedehands auto’s uit de hogere middenklasse. Alleen al in het eerste kwartaal van 2017 werd er […] Lees meer »

Tijd voor zomerbanden Autobedrijf Auto Nol

Tijd voor zomerbanden!

Het is voor veel autorijders ieder jaar weer de vraag wanneer er weer gewisseld moet worden naar zomerbanden. De twijfel is begrijpelijk, aangezien het in de maand maart zowel warm […] Lees meer »

Opel in Franse handen | Auto Nol

Opel in Franse handen

Vandaag werd bekend dat het automerk Opel is overgekocht door de Franse autobouwer PSA, de eigenaar van Peugeot en Citroën. General Moters, de oud-eigenaar van Opel, ontvangt rond de 2 […] Lees meer »